Booksy.bg - Booking reservation system
Хотели Add
Изработка на сайт с форма за резервации за хотели, къщи за гости и вили, апартаменти и стаи за гости - Плевен, София

Адаптивен дизайн ( мобилна версия )

Адаптивен дизайн ( мобилна версия ) - Изображение 1

В днешно време всички ние ползваме мобилните си устройства почти за всичко свързано с интернет: резервация, търсене и покупки.

Адаптивният уеб дизайн ( responsive или отзивчив ) осигурява правилни оразмеряване на съдържанието на уебсайта, в зависимост от екрана ма устройството от което той се достъпва от потребителите.

Целта му е да осигури оптималната визуализация и улесненото взаимодействие между потребител и съдържание, като го "поднася" максимално подходящо за различни устройства (мобилни телефони, таблети, настолни компютри и др.) и техните различни резолюции на екрана.

Всички сайтовете разработени на нашата платформа използват адаптивен дизайн и при зареждане в браузъра настройват съдържанието си към екрана.

Адаптивният уеб дизайн е все по-използван и придобива все по-голямо значение, тъй като количеството на мобилния трафик възлиза на повече от половината от общия интернет трафик. Тази тенденция е толкова разпространена, че Google започна повишаване на рейтингите на сайтове, които са с адаптивен уеб дизайн.

Когато дизайнът на Вашият уеб сайт не е адаптивен и бъде отворен от мобилен телефон, се зарежда и визуализира неговата единствена пълна версия (desktop). По същия начин, по който сайтът се зарежда през Вашия компютър. Това прави сайта неудобен за преглеждане и навигация, тъй като той изглежда няколко пъти по-малък, с дребни шрифтове, малки бутони и не оразмерени изображения.