Booksy.bg - Booking reservation system
Хотели Add
Изработка на сайт с форма за резервации за хотели, къщи за гости и вили, апартаменти и стаи за гости - Плевен, София

Полезно

Защо е важно хотелът да има собсвен сайт?

Много хотели може дори да нямат собствен уебсайт, но те са ограничени до присъствие в локалната мрежа на Google или на един от хилядите за резервации.

Наличието на собствен уебсайт е чудесен начин да покажете своята индивидуалност и да избегнете допълнителните комисионни от големите платформи.

Научи повече

Какво трябва да садържа успешения хотелски сайт?

Когато сте решили, че искате да си направите собтвен уебсайт за Вашия хотел е хубаво да се обърнете към подходяща фирма за целта.

Преди да назначите среща с екипа, който сте избрали е важно да отделете време и подгответе детайлно задание на Вашия бъдещ проект.

Научи повече

Защо хотелския сайт трябва да има мобилна версия?

Много е важно съдържанието на сайта да е еднакво за всички потребители, без да е от значение размера на екрана на устройството, което използват. Затова е важно да се уверите, че се зарежда безпроблемно от всички видове устройства. Ако посетителят изпитва затруднения при работата със сайта от мобилно устройство, вероятността да го напусне е много голяма.

Научи повече

Защо е важна формата за резервация в хотелския сайт?

В онлайн пространството конкуренцията се разраства непрекъснато, затова е нужно онлайн взаимодейсвтие с потенциалния клиент чрез:

  • резервационна форма
  • акценти на начална страница

Научи повече