Booksy.bg - Booking reservation system
Хотели Add
Изработка на сайт с форма за резервации за хотели, къщи за гости и вили, апартаменти и стаи за гости - Плевен, София

КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ХОТЕЛЪТ ДА ИМА ИНДИВИДУАЛЕН САЙТ

Наличието на собствен уебсайт е изключителен начин да покажете своята индивидуалност и да представите по най-добър начин Вашия хотел онлайн.

Не забравяйте, че 90% от цялата информация, която се предава в мозъка Ни, е визуална. Смелите изображения, представящи Вашата история, са най-бързия начин да предизвикате емоционален отговор от аудиторията.

Уебсайтовете се различават един от друг не само по отношение на графичния дизайн и функционалностите, но по най-важното-целите, които те обслужват. Някои от тях са източник на информация, някои привличат вниманието с невероятни изображения, а някои са предназначени за продажба.

Уебсайтът е първото място, където гостите търсят информация за хотела. Информацията е достъпна по всяко време и затова е важно те да бъдат представени по атрактивен начин и да се управляват по подходящ начин.

Уебсайтът е също основната платформа за комуникация с гостите. 

Уебсайтът на хотела трябва да бъде създаден по начин, който предлага най-интуитивната форма на комуникация (телефон, поща, чат на живо и т.н.), независимо дали гостите използват настолен компютър или мобилна версия на уеб страницата.

Освен че е удобен за потребителя (интуитивен, прост, ясен), уебсайтът трябва да бъде конкурентен по отношение на съдържанието. Гостите ще потвърдят оценката си с отзиви за качеството на услугите, което от своя страна би могло да повлияе на броя на резервациите.

Много хотели може дори да нямат собствен уебсайт (предполагам, че е рядко), но те са ограничени до присъствие в локалната мрежа на Google или на един от хилядите уебсайтове за резервации. Наличието на собствен уебсайт е чудесен начин да покажете своята индивидуалност и да популяризирате най-добрата версия на Вашия хотел онлайн.

Уебсайтът работи като маркетингов инструмент и насочва трафика, като в същото време имате много повече гъвкавост в целия дизайн, което позволява на страницата Ви да придобие органична привлекателност на търсачката. Това може да се постигне чрез подобряване на ключови думи, заглавия, връзки в социалните медии и запазване на прясно съдържание, разбира се, за да се улесни пътуването на посетителите.