Booksy.bg - Booking reservation system
Хотели Add
Изработка на сайт с форма за резервации за хотели, къщи за гости и вили, апартаменти и стаи за гости - Плевен, София

Хостинг и домейн

Хостинг и домейн - Изображение 1

Хoстинг

За да бъде вашият сайт достъпен в Интернет 24 часа в денонощието и 365 дни в годината, нужно е той да бъде инсталиран на специален компютър (сървър ), който да е непрекъснато свързан с Интернет, така че всеки потребител по света по всяко време да може да получи достъп до вашия сайт

Освен това, на сървър следва да бъде интегрирани определен набор от програми, които да "обслужват" сайта.

Нашата компания инсталира и поддържана на такъв вид компютри (сървъри), и предоставяме услугата по отдаването под наем на част от тези компютри за инсталиране сайтовете на клиенти ни. Тази услуга се нарича хостинг (от английски: hosting - подслоняване).
Параметри на хосинг в add.bg

Предоставения от нас хостинг се използва единствено за инсталиране на система за управление на съдържанието на платформата booksy.bg. Допълнителни разработки и промени по системата се правят единствено от нашия екип програмисти. ICMS е защитена от Закона за авторското право.

 

Домейн

Домейнът (Domain name) е името, което потребителите изписват в адресната лента на браузъра, за да заредят определена уеб страница. Пример: booksy.bg или google.bg. Името на домейна е името на Вашия уебсайт и е реалния адрес, на който интернет потребителите могат да получат достъп до уебсайта Ви. Компютрите използват IP адреси, които са серия от числа и на хората е трудно да ги запомнят. Имената на домейни са разработиени, за да не се помнят сложни IP адреси.

Домейн името ще позволи на Вашите потребители бързо и лесно да Ви намират в интернет. То ще стане част от Вашата корпоративна идентичност и ще Ви осугури уникално място в интернет пространството