Booksy.bg - Booking reservation system
Хотели Add
Изработка на сайт с форма за резервации за хотели, къщи за гости и вили, апартаменти и стаи за гости - Плевен, София

Календар на заетостта - заети / свободни дати

Календар на заетостта - заети / свободни дати - Изображение 1

Модул "Календара на заетост" дава информация вашите гости за заетите и свободни дати на вашият обект. Модулът може да бъде настроен по два начина:

  • показва заетост за всяко помещение ( стая / апартамент )
  • показва заетост за целия обект.

Модулът се настройва за всяко помещение за обекти тип семейни хотели или къщи за гости, които отдават стаи / апартаменти самостоятелно. Когато обаче обекта се дава за общо наемане като вила например, модулът се настройва за целия обект.

Заетостта се визуализира върху календар над резервационната форма, така , че да е максимално удобно за потенциалния гост.  Ако все пак той се опита да създаде резервация за заетия период, платформата ще му изпрати съобщение, че това е невъзможно и е необходимо да избере други дати за престоя си.

При генериране на резервация от госта в сайта, Вие ще бъдете известен с email и ще трябва да я потвърдите с един бутон. Потвърдената резервация "блокира" автоматично датите в календара на заетостта.

Заетите дати ще се оцветят в различен цвят ( стандартно червен ) от основния на календара. Модулът спестява много време и излишни обаждания, а и винаги предоставяте актуална информация на гостите си  !